Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy hánytassam magam? Nem...

Hogy hánytassam magam? Nem fogyás miatt hanem suli egy kis szabi nagyon kellene már az igaz hogy a sós víztől lázas leszek

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egy kis "szabira" akarsz menni suliból, akkor arra a legegyszerűbb, ha iszol hashajtó teát, vagy egyszerű hashajtó bogyót veszel be. Egyáltalán nem egészséges, de legalább nem maratod ki a torkodoat a gyomorsavaddal...

Mellé egy kis melegítőkenőcs a hónodalá, hogy betegségnek tűnjön... Lehet itt kombinálni. :D És persze az ügyes színészkedés, egy kis görcsimitálás, stbstb....

2013. febr. 11. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Gratulálok. Már most azon jár az eszed, hogy légy munkakerülő. Aztán majd mi tartunk el a segélyből, mi?

Remélem, annyira szarul leszel a kis praktikáidtól, hogy bevisznek a kórházba, és észhez térsz.

2013. febr. 11. 18:02
 13/16 anonim válasza:
40%
Ha belenézel a tükörbe, akkor nem megy? Te gyogyós vagy, és még reklámozod is. Te fogod építeni a jövőt, mi? Na, gyenge lábakon fog állni, az már igaz! Aki ilyeneket kérdez, mint te, az szerintem folyamatosan lázas...
2013. febr. 11. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
3%

Kefélj indiaiakkal. Büdösek és gusztustalanok.

Tuti egy álló hétig hányni fogsz.

biztos a holiday!!!

2013. febr. 12. 22:48
 15/16 anonim válasza:
69%
Véleményem szerint, amíg nem tudsz egy kérdést rendesen, helyesen, magyarul megfogalmazni, addig nem az iskolakerüléssel kellene foglalkoznod. Nagyon jól jönne még neked a tanulás...
2013. febr. 13. 20:54
 16/16 anonim válasza:
Tudom furcsa válasz de amikor a hörcsögeim tálát takarítottam az összes forgácsot nem ürítettem ki így amikor kimostam a tálat a kádban tiszta szaros stb forgács lett mikor anyum odatett kitaraítani majd összehánytam magam tesóm kellett mgkérjem hogy takaritsa ki mert nembírtom rendesen komoly majd elrókáztam magam. Macska homokkal is ígyvan tedd macskád kutyád alá oszt probáld kitakaríteni és fogsz hányni
2016. okt. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!