Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja fáj a torkom, gennyes gócokat köpök, nyelni bírok, étvágyam van, máskor is gyulladt már be mandulám, most is erre gondoltam. De a mai nap és tegnap D.U jelentkezett egyszer- egyszer egy hirtelen verejtékezős, meleg van érzés, a hátam tiszta víz volt, de a hőmérő nem mutatott csak 36 Celsius fokot, mindkét alkalomnál, azután hirtelen elkezdek fázni és hiába bújok a paplan alá, meleg tea/kakaó kíséretében úgy is fázok, most éjszaka is felkeltem arra,hogy nagyon meleg van és tíszta víz vagyok, holott máskor 3-an van a fütés, most csak kettesen volt,s úgy öltöztaem ahogy szoktam. Ma pedig mikor szelőztettem a lakásban hirtelen rámtört megint ez a meleg "front" , nagyon verejtékeztem, s nem tom mi bajom, ezek mellett még köhögök, s picit több a széklet, de leghamarabb kedden fogok orvoshoz menni.

2013. febr. 1. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Lázas vagy. Amikor fázol megy fel a lázad, amikor leizzadsz, akkor megy le.
2013. febr. 1. 13:43
 2/10 A kérdező kommentje:
De a lázmérő, bármikor mérem nem megy fel 37 fok felé.
2013. febr. 1. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Tavaly tüszős torokgyulladással (manduláim 30+ éve nincsenek) pont ugyanezt játszottam, de nekem elment a mérő 39,6-ig. Biztos jó a hőmérőd? Egyébként az orvosnak biztos több ötlete lesz.
2013. febr. 1. 13:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is lázra gondoltam, most is nem rég iylen frontk voltak, lehet beveszek egy algopyrint, és alszok, mert hétfőn vizsgázok és felszeretnék rá normálisan készülni. Csak szédülve, izzadva picit nehéz :/
2013. febr. 1. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha digitális hőmérőd van, akkor nem fogod megtudni, hogy mennyi a lázad, az enyém sem megy fel 36 fölé, a régi hőmérőmmel mérve pedig lázas voltam.
2013. febr. 1. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Digitális, de a múltkor mikor beteg voltam kimutatta a 38 fokot.
2013. febr. 1. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Elkaphattál valamilyen vírust, ami nem mindig jár lázzal, pihend ki és igyál mézes teát, torokfájásra vegyél valamit.
2013. febr. 1. 15:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket és tanácsokat, mindenkinek :)
2013. febr. 1. 16:21
 9/10 anonim válasza:
A tested most alakul àt meleggé. Sajnos meleg leszel:/
2013. febr. 3. 12:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Vicces, kedves Utcsó..

Hörgőgyulladásom va.

2013. febr. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!