Meg vagyok fázva. Mit tehetek ellene h hamarabb meg gyógyuljak?
Ha vírusos a fertőzésed, akkor vegyél Coldrex tablettát a patikában és az helyrehoz.
Ha pedig bakteriális, akkor pedig orvoshoz kell menni és írnak fel antibiotikumot. Nekem mindig azt mondja a háziorvosom, ha sima, átlátszó vagy fehér az orrváladékom és nem vagyok lázas, akkor az vírusos fertőzés, elég a Coldrex, ha besűrűsödik az orrváladék, de még fehér, akkor ACC pluszban, de ha színeződik az orrváladék, sárgás vagy zöldes lesz vagy láz is előjön, akkor pedig antibiotikum, mert az már bakteriális fertőzésre utal.
Szóval ha nem akarsz vagy nem tudsz egyből orvoshoz menni, akkor próbáld meg a Coldrexet, de ha bármi utal bakteriális fertőzésre, akkor orvos! Illetve még így is elmehetsz orvoshoz, mert ő a szakember, ő tudja csak igazán megállapítani, hogy pontosan mi bajod van és mi rá a megfelelő kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!