Ez tüszös mandulagyulladás?
23 éves vagyok sose volt mandulagyulladásom és soe fájt igy ahogy 2 napja.
Nyelni alig birok annyira fáj, megvan dagadva a 2 mandulám és a bal oldali manudlámon végig vastag fehér szinü gennyet látok.
Köszönöm a segitséget
Sajnos külföldön vagyok és nem egyszeü elmennem orvoshoz, ezért kérdeztem.
Suprax antibiotikumot szedek ami kifejezetten a felsö légut gyulladására is van, illetve szedem a cataflamot és sok folyadékot iszok.
Az az igazság az a genny eléggé megijeszt mert nekem sose volt még ilyen.
Ha nem leszek jobban pár napon belül akkor hazamegyek amit nem igazán szeretnék.
Valaki esetleg tapasztalat?
Ahhoz hogy gyorsan túl legyél ezen a betegségen és megelőzd a többi betegséget. Szedj legalább napi 1000mg c-vitamint de betegség idején ezt a többszörösére is emelheted,csak a javadra válik. Nekem a normál napi adagom 10ezer mg! :) + étrend kiegészítőként Lenkei Napi Alap.
Az étrend kiegészítők NEM okoznak mellékhatást, a c-vitamin nem okoz vesekövet. Csak a gyógyszereknek van mellékhatása és túladagolási lehetősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!