Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Zsirhiányos börre van biztos...

Fibbrizzo kérdése:

Zsirhiányos börre van biztos megoldás?

Figyelt kérdés
Már gyerekoromban is ilyen volt a böröm ,sajnos a szüleim nem vittek el soha a börgyogyászatra,és meglett az eredménye ,Több magánrendelöbe voltam de sehol sem tudtak olyan krémet adni ami teljesen megszünteti ,Az arcom folyamatosan hámlik,föleg az orr tövében és a szemeknél .A krémek csak nappal jok ,éjszaka alvás közben ledörzsölödik és ugyanugy kiszárad a böröm .Tanácsok vagy hasznos tötletek ,Nagyon kellemetlen ez igy:
2013. jan. 26. 21:46
 1/5 A kérdező kommentje:
és ugyanigy a fejböröm is ,viszket állandoan ,semmilyen sampon sem használ .
2013. jan. 26. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sok gond volt a bőrömmel (nem ilyen jellegű), de hasonló tortúrát jártam be, egyik orvos vagy kencefice sem tudott segíteni. Nem tudom mennyire hiszel a természetes gyógymódokban, de én felkeresnék egy természetgyógyászt vagy valakit aki foglalkozik ilyennel. Nekem készítettek valami zöld krémet növényekből és azóta se jött vissza, hamar elmúlt.
2013. jan. 26. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
értem és neked milyen böröd volt ?milyen börttipusra kaptad a krémet?
2013. jan. 26. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Az már durva lehet :S

A természet gyógyászokban én nem hiszek, nem azért mert nem tudnak jókat, hanem azért mert szerintem inkább a pénz hajtja őket és sokszor hülyeségbe is belevinnék az embert.

Na mindegy kérdezni akartam a táplálkozásodról és életmódodról. Milyet élsz ? :)

2013. jan. 30. 18:05
 5/5 A kérdező kommentje:
hát 3 müszakba dolgozom igy nehéz rendesen táplálkozni
2013. jan. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!