Pár napja nagyon be van gyulladva a torkom. Fáj nagyon. Emiatt köphetek véreset?
Figyelt kérdés
Torokgyulladás miatt köphetek véreset?2009. aug. 31. 20:07
1/7 anonim válasza:
Ott már nagyon komoly torokgyulladásnak kell lennie. Tessék beülni az autóba, vagy taxit hívni, és irány az ügyelet.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert 3 hónapja dohányzom és a véres köpet a cigitöl is lehet.De ugye ez még akkor nem a rák jele?
2009. aug. 31. 20:11
3/7 anonim válasza:
A véres köpet, mint mondtam, egyáltalán nem egészséges. Én is dohányzom, de soha sem volt véres köpetem. Nyugtatgathatod magad, de attól jobb nem lesz. És ha sokat vársz vele, még nagyobb baj is lehet belőle.
4/7 A kérdező kommentje:
De 3 hónaptol rák? Szerintem az esélytelen.Már leszoktam.
2009. aug. 31. 20:36
5/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a véres az nem sós izü vörös lenne?Mert én ugy köpök ilyet mintha "turháznék" és nem köhögve.
2009. aug. 31. 20:37
6/7 anonim válasza:
rák nem tud 3 hónap alatt kifejlődni, főleg akkorára hogy véreset köpj tőle.
de tüdőproblémának tűnik, gyulladás, akármi, mindenképp orvos.
7/7 anonim válasza:
Attól függ, mit hívsz véres köpetnek...
Ha a slájmban van egy kicsi vér (azaz nagyjából fehéres átlátszó, de vannak benne kicsi piros vérfoltok) és a "torkodról" jön, azaz nem felköhögöd, akkor az lehet a torokgyulladás miatt is (nekem is volt régebben).
Amennyiben köhögsz és vér jön fel (azaz jó piros, és pl. ha a szád elé tartod a zsebkendőt az is tiszta vér lesz; és a köpet olyan mint amilyet foghúzás után köpsz), az lehet pl. végstádiumú tüdőrák (ami ennyi idősen nem valószínű) vagy TBC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!