Cérnagiliszta fertőzés. Lehet mellette szexelni, vagy inkább kerülendő?
Figyelt kérdés
szex,fertőzés,biztonság,féreg2013. jan. 10. 20:03
2/11 anonim válasza:
remélem, te vagy a csaj a történetben o_O
3/11 anonim válasza:
bélféreg
Inkább hanyagold szerintem, elég undorító dolog.:S
4/11 A kérdező kommentje:
az első két kommenttel, sőt a harmadikkal is sokkal okosabb lettem.
2013. jan. 10. 20:05
5/11 anonim válasza:
Nem lehet.
Pár nap alatt kitakarítja a gyógyszer, gondolom Vermoxot kaptál.
Gyógyultan már lehet.
6/11 A kérdező kommentje:
6. köszönöm! Igen azt kaptam, de van ahol azt írják, hogy 2-3 hét is lehet. Tegnap még kb. 6-ot észleltem, ma már csak 1-et. A gyógyszer mellett a fokhagymát sem spórolom ám az étrenddből.
2013. jan. 10. 20:07
7/11 anonim válasza:
A kezelést várd végig, és ha nincs gond, akkor a kontrollvizsgálaton a doki is engedélyt fog rá adni :)
Ismertem egy ilyen párt, oda vissza adták egymásnak a férget, a végén az egyikük majdnem a kórházban kötött ki.
Szóval ne játszatok ezzel.
9/11 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs honnan kaphattam el. Azt írják a neten lehet akár nem megfelelően megmosott zöldségről, de mivel suliba járok valószínűleg onnan. Lehet a levegőben, eszközökön, szinte akárhol.
2013. jan. 10. 21:21
10/11 anonim válasza:
Nem semmi! Mi fertőzést el lehet kapni olyan dolgoktól is amire nem gyanakodnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!