Pikkelysömörös fejbőrre mit használtok? És a test többi részén?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromban soha semmi nem volt, szép tiszta bőröm volt. Kicsit szárazabb de még pattanásos sem voltam soha. Szülés után meghíztam azóta is gyógyszert szedek pajzsmirigy alulműködésre. 2 éve észrevettem hogy tiszta fehér a fejbőröm, elkezdett viszketni. elmentem orvoshoz de olyan xar szereket kaptam hogy még rosszab is lett. A fejbőröm hátul egy tenyérnyi folt, a nyakamon egy nagy folt a térdemen egy és a fenekemen is van egy. Ki mit ajánl vagy hazsnál rá? Nagyon viszket!!2013. jan. 3. 09:25
1/2 anonim válasza:
A külsõleg látszó, bárki által észrevehetõ tünetek
Fejtetõ, hajas fejbõr
Tünet : Korpás, szeborrheás fejbõr , erõs hajhullás fõleg hölgyeknél
Ok: a vékonybél gyulladása, gombásodása, hormonális egyensúly vesztés
2/2 anonim válasza:
Szia! Több mint 7 éve jött ki rajtam a pikkelysömör, előtte teljesen tünetmentes voltam. a lábamon, köldökömbe fülem mögött és a fejbőrömön szinte egyszerre tört elő. mindenképp ajánlom a bőrgyógyászt, mit javasol. én kaptam speciális krémet testre,valamint hajmosót. a kenőcs jó, a hajmosó sajnos gyorsan elfogy. Ha a háziorvosod meg tudja írni a Xamiol nevezetű olajat fejbőrre ezt is ajánlom. viszont vigyázz vele mert nagyon drága(sajnos :( )15g és kb 5000 Ft. nekem bevált, de az ára miatt nem tudom mindig alkalmazni :( ezért én viszketés ellen a head & shoulders mentolos kiadását használom, hihetetlen de tényleg használ :) hetente 2x mosok vele hajat, kb 5-10 percet állni is hagyom,maszírozom. amikor azt érzem, hogy kezd visszatérni a kellemetlen viszketés, holt tengeri fürősós vízbe fürdök, és a fejem is abba áztatom. Sajnos gyógyítani nem lehet, remélem kicsit tudtam segíteni! :) én ezekkel a módszerekkel kb 2 éve majdnem tünetmentes vagyok :) Sok sikert és egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!