Mitől gyengülhet le az immunrendszer?
Éveken keresztül olyan steril környezetben éltél, ahonnan a vírusok hanyatt-homlok menekültek. Ezért a szervezeted ellenálló-képességének, vírus-legyőző-képességének nem volt dolga, tehát elrenyhült, ellustult.
Erősítsd rengeteg természetes alapon bevitt vitaminokkal, zöldséggel, gyümölccsel.
Ha gyógynövényben vásárolsz Béres-féle gyártmányból "Aktivál" tablettát, azzal tudsz egy 30napos kúrát csinálni, megdobod vele az immun-rendszeredet.
Amikor olyan munkahelyen dolgoztam, akkor az influenza járvány elején megelőzésképpen szedtem pár napon keresztül, azzal feldobva az immunrendszert, éveken keresztül megúsztam, hogy semmit nem kaptam el a többi embertől.
Hogy érted, hogy steril környezetben éltem?
Nem sterilizáltam semmit a gyerekeknek sem. Ugyanúgy eljártam mindenhova, mint most, de a gyerekek betegségeit nem kaptam el. Régen is eljártam dolgozni, ideoda, mégsem betegeskedtem.
A Béres cuccokat nem (sem) bírja a gyomrom. A kapszulákat képtelen vagyok lenyelni eleve, ha félbetöröm,akkor sem sikerül, mert öklendezek tőle.
Nem akartalak megbántani, szó sem róla. A sterilizált környezetet arra értettem, hogy ahol kisbaba van, ott azért jobban ügyelnek a tisztaságra, de egy percig sem jutott az eszembe olyasmi, ami esetleg bántó lenne.
Ha eddig is eljártál dolgozni a babák mellett és nem kapott el semmi, akkor viszont csak az lehet, hogy a szervezetedből tényleg elfogytak a vitaminok, és egyéb olyan sók, stb. amik az ellenálló-képesség fenntartásához szükségesek.
A Béres-féle terméket azért ajánlottam, mert kb. harmadannyiba kerül, mintha a gyógyszertárban veszed az A-tól Z-ig, vagy bármi hasonló készítményeket.
Mindenképp vagy orvost kérdezz meg, vagy azért menj be valamelyik gyógyszertárba, hogy mit ajánlanak.
Óóó, voltam már patikában, herbáriában, de nagyon nem tudnak ajánlani semmit, mivel vannak speciális allergiáim, érzékenységeim, ami miatt jópár termék eleve kilőve.
Most megvettem a legújabb Béres cseppet, hátha jó lesz, mivel abban nincs nikkel.
Kedves Kérdező!
Ezekről a speciális allergiákról, meg hogy a gyógynövény-termékek már kiszűrve, stb. stb. amikor a kérdést feltetted, miért nem szóltál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!