Betterbait kérdése:
Nyers virslitől lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
csak egy nagyon picit főztem és félek hogy fertőzések maradhattak rajta vagy ilyesmi!!! lehetséges?2012. dec. 27. 20:35
1/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, olyan mint a párizsi.
2/6 Szolovjov válasza:
Igazából a virsli főzés nélkül sem nyers, olyan mint a párizsi. Meleg vízbe inkább csak melegítés céljából kell tenni. Nyugi semmi bajod sem lesz.
3/6 anonim válasza:
Ennyi erővel a szalámit is megfőzhetnéd minden evés előtt... vagy a kenyeret, amit összefogdosnak azok, akik megnézik, mennyire kemény, vagy a péksütit, amit az eladó a pénzes kezével tesz a zacskóba. Semmi bajod nem lesz tőle, a víz is csak azért van, hogy átmelegedjen, a ,,nyers" virsli nem úgy nyers, mint mondjuk egy tatárbifsztek.
4/6 A kérdező kommentje:
kösziszépen a válaszokat!!! megnyugtattatok ;)))
2012. dec. 27. 20:46
5/6 anonim válasza:
Én egyik nap ettem egy pár nyers virslit, nincs semmi bajom.
6/6 anonim válasza:
Ja, jó vicc ez a kérdés. Eszedbe ne jusson már olyan, hogy a virsli az hús. Nem az. Igazság szerint elmehetnek egeészen a 70% VÍZtartalomig, a nem prémiumvirsliknél - gondolhatjátok - el is mennek, nem véletlenül nem laktatóak, nem véletlenól olyan olcsóak. Sokat nem is éri meg ezeket főzni, főleg a silányabb minőségűeket, mert csak szétrepednek, meg mégtöbb vizet szívnak magukba, akkor meg már majdnem ott vagy, hogy inkább egy pohár vizet a csapból. De forrón valóban jobban esika gyomornak. Bár megvan a maga romantikája a hidegen, hűtőből való nassolásának is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!