Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom mi bajom lehet ti...

Nem tudom mi bajom lehet ti tudtok ez ügyben segíteni? (lent)

Figyelt kérdés

11 éves 5.osztályos vagyok.Néha alig eszem néha meg annyit eszek hogy majd kipukkadok.Sokszor van hányingerem, sokat fáj a fejem, és borzalmasan fáj néha a gyomorszájam,néha a gyomrom,néha a méhem.Hol itt hol ott, és ez már 3. osztály óta így megy.Mentünk orvoshoz de azt mondta nem lát semmit.De szerintem valami fertőzés és tuti nincs rendben valami.Nevelőapám és anyukám azt mondja szerintük csak a stressz okozta(mert a szüleim elváltak, és nem volt valami békés)de szerintem nem.

Meg azt mondják hogy mindig rossz dolgok járnak a fejemben(hogy mi lesz ha elkap engem valaki meg ilyenek)de mostanában nem szoktam rosszra gondolni.Ma is borzalmasan fájt a hasam.Már nem tudom mit csináljak.Lassan 2 és fél éve így megy de nem változott semmi.Kérlek segítsetek.

2012. dec. 12. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Történt kivizsgálás? Vérkép pl sok mindent megmutatna!

Ha fertőzés van, annak más jelei is lennének, hasmenés, étvágytalanság, sőt, több éven át néha láz, hidegrázás.

Lehet, hogy sok a gyomorsavad, attól fáj. A többi valószínűleg tényleg az idegeskedés és a kiskamaszkori hormonális változások miatt lehet.

2012. dec. 12. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
*mármint, ha több éve bujkál benned egy fertőzés, azt időnként a szervezet lázzal próbálta volna meg leküzdeni.
2012. dec. 12. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
a hidegrázás és étvágytalanság elő szokott fordulni.voltunk már vérvételen ez ügyben de azt mondták semmit nem látnak.
2012. dec. 12. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
igen az is lehet.
2012. dec. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!