Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Normális, ha egy fiú ülve pisil?

Normális, ha egy fiú ülve pisil?

Figyelt kérdés
Én még csak 14 éves vagyok. Anyu mindig azt tanította nekem és az öcsimnek is, hogy ülve pisiljek higgiénai szempontokból. De az osztályban csak pár fiúról tudom, hogy ők is ülve pisilnek, de a többség álva. tegnap kipróbáltam álva és lepisiltem a nadrágomat, sajnos. Viszont, ha ülve pisilek, akkor nem lesz pisis a nadrágom sem, sem a harisnyám. Én csak így tudok pisilni. Normális ez?
2008. máj. 29. 09:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
60%
Normális, csak hosszú távon nem olyan jó, mert állva jobban kiürül a hólyag...
2017. jan. 11. 14:38
 22/22 anonim ***** válasza:
7-es. A vizelet fröcsög. Nem tudsz úgy pisilni, hogy ne fröcsögjön ki a WC-ből. Max ez még nem éri el a te tisztasági inger küszöbödet. Szeretném kérni akkor hogy menj be a WC-be és nyald meg a falat. Majd meglátod akkor mennyire gondolod tisztának a falat és hogy a férjed vizelete is olyan mint a többi halandó emberé: fröcsög.
2021. márc. 6. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!