Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Normális, ha egy fiú ülve pisil?

Normális, ha egy fiú ülve pisil?

Figyelt kérdés
Én még csak 14 éves vagyok. Anyu mindig azt tanította nekem és az öcsimnek is, hogy ülve pisiljek higgiénai szempontokból. De az osztályban csak pár fiúról tudom, hogy ők is ülve pisilnek, de a többség álva. tegnap kipróbáltam álva és lepisiltem a nadrágomat, sajnos. Viszont, ha ülve pisilek, akkor nem lesz pisis a nadrágom sem, sem a harisnyám. Én csak így tudok pisilni. Normális ez?
2008. máj. 29. 09:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Nincs ebbe semmi különös,ha neked így jó,akkor így teszed.De szerintem ha a higiéniai szempontokat figyelembe veszed nyilvános toiletten előbb tegyél rá papirt,így nem kaphatsz el semmit.Amúgy meg egy normális ember se fogja nézni,hogy csinálod ezen dolgod....
2008. máj. 29. 12:07
 12/22 anonim válasza:
81%
Az én öcsikém is ülve pisil. Szerinte is sokkal kényelmesebb így pisilni. Nálunk mindenki így pisil a családban. Mikor megy az öcsém a wcre, akkor sokkal egyszerűbb lehúznia a szoknyáját, a harisnyáját és a bugyiját, s így könnyebb neki pisilni, mert állva biztosan pisis lenne a szoknyája.
2008. máj. 30. 08:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Akkor tehát nyugodtan pisilhetek ülve! Köszönet mindenért!
2008. máj. 30. 16:37
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

SZIA!

Teljesen normális, sőt egészséges.Már bebizonyosodott, hogy a akik ülve pisilnek, azok között késöbbiekben sokkal kevesebb prosztata próblémás férfi van. És sokkal higiénikusabb is. Persze nyílvános wc-ben inkább próbáld állva végezni..

2008. máj. 31. 21:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Erről hallottam, hog tényleg egészségesebb a férfisknsk is. Legalább nem lesz prosztata problémájuk!
2008. jún. 3. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
26%
Hát én nekem erről csak egy bvelga szám jut eszmbe: "ÜLVE HUGYOZOL,BUZI E VAGY" Talán majd ha felnősz leszoksz róla! És ha lepisilted anadrágodat,fogd jobban,és úgy hogy jól célozz. Ez csak gyakrolás kérdése,ahogy minden más is. Hajrá!
2008. jún. 7. 11:53
 17/22 anonim válasza:
87%
szerintem azért gyakorold azt hogy állva is menjen, mert ha mondjuk valami kiránduláson vagy és a bokorban kell elvégezned, hát akkor sajna lehet hogy kinevetnek ha gugolva pisilsz.. sok sikert :):).
2008. jún. 9. 19:47
 18/22 anonim válasza:
89%
a kedves kis öcsim is ülve pisil, már két hónapja, mivel előtte lepisilte a falat, a szőnyeget és anya megelégelte. egyszer pedig a bugyikájába pisilt az iskolában és teljesen átázott a nylonharisnyája és a rajta lévő nadrág is. hatalmas vizes folt tátongott a nadrágján, nagyon vicces volt...
2008. jún. 10. 18:18
 19/22 anonim válasza:
95%

17/f

itthon, és néha vendégségben ülve pisiliek vagy a bokorba :D

de nyilvános helyen csak piszoárba.. :D vagy állva... azokra a wc-k re tuti nem ülnék rá csak ha rajtam van a szapora ... :D

2011. máj. 2. 00:25
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Sokkal jobb ülve.

Ha valaki állva pisil visszafröcsköl a wc deszkára és a lábára is,szerintem elég undorító.

Ez az állva pisilés olyan lusta dolog,minél hamarabb elintézni,és kész.

Az ősembernél lehet ez volt a cél,de azért attól már messze vagyunk.

Nyilvános helyen más kérdés.De hát ott senki nem ül rá szerintem,még egy nő sem.

2014. júl. 12. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!