Mi használ hangszálgyulladásra? Valami tablettamentes módszer?
Figyelt kérdés
A legnagyobb melegben fagyiztam meg hideg üdítöt ittam. Elöször csak a torkom fajt egy picit, nem is tulajdonitottam nagy jelentöséget ennek. Hétfön reggel meg arra ebredtem h egy hang sem jön ki a torkomon. Forro teat ittam, kicsit jobb lett, aztan mentem suliba.Délutanra kicsit javult a helyzet. Kedden (ma) sem volt hangom, söt rosszabb lett. Amugy nincs semmi bajom, nem vagyok lázas sem, csak picit náthás vagyok meg a hangszálaim....Mit tegyek? Mi használ? Dokihoz nem akarok menni, nem akarok sulibol hianyozni. Hallottam olyat h vizben feloldom a sót és azt gurgulázom, nem nyelem le, ez hatásos?2008. máj. 27. 20:06
1/1 anonim válasza:
Nem is kell dokihoz menned, ha két-három hét alatt elmúlik. Nekem is volt hangszálgyulladásom, három hétig tartott, egy szem gyógyszert sem vettem be, egyszerűen nem beszéltem. Igaz, ha megpróbáltam beszélni, sem jött ki hang a torkomon. A lényeg, hogy ne erőltesd a beszédet! Kb. két hét múlva fog elkezdeni feljönni a slájm, nagyon nagy mennyiségben, de akkor már két nap alatt kitisztulsz (optimális esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!