Mitől alakulhat ki az afta és hogyan lehet kezelni?
ha iszok valaki után, akiről látom, a szájhigiéniát mellőzi, akkor biztosan kijön. Már az ivás pillanatában tudom, hogy ebből afta lesz, csak nem akarom megsérteni az illetőt.
az utóbbi időben rájöttem, hogy a nagyon forró kávétól azonnal elmúlik. Nem a nescafe, meg a hasonló sza.rok, hanem az igazi pörkölt kávé, amely annyira forró, hogy csak szürcsölgetni lehet. Na abból egy csészével el kell szürcsölgetni, és figyelni kell, hogy minden kortyból kapjon az afta is. És akkor elmúlik.
egyre több jótékony hatását ismerik fel a kávénak, nem hiába.
a kávé jótékony hatásairól: tények-tévhitek.hu
Hmmm a kávét én is imádom !
Én írtam,hogy a kisfiamnak autoimmun betegség miatt van szinte állandóan aftája , kedves kérdező ha neked is gyakran van arra érdemes odafigyelni ,mert önmagában is egy tünet ami autoimmunbetegség lehetőségét veti fel (Bechet kór ? gyulladásos bélbetegségek ? autoimmun izületi problémákkal is szokott szövődni ha valakinek gyakran vannak szájnyálkahártyafekélyei-aftái )
Az egy szájpenész.Egyéni érzékenység hozhatja ki,akkor ha
az ellenálló képességünk lecsökken.Nagyon fájdalmas tud lenni,mert a sebet a száj nyálkahártyáján minden étel marja.
Nincs ellene nagyon hatásos szer,mert egy idő után ugyanúgy fáj.A lefutási ideje 5-7 nap is lehet.Magától rendbe jön,de
addig.....becsinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!