Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a lábomon?

Mi lehet ez a lábomon?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete voltam a Balatonon.Mikor jöttünk hazafelé már egy egyforintos nagyságú piros folt volt a vádlimon. Mostanra már 5 forintos nagyságú lett és nagyon viszket, a széle vörös színű és kipuposodik.A közepébe meg piros pöttyök vannak.Olyan mintha hámlana egyfolytában.Ma meg már genny is folydogál belőle.
2009. aug. 17. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Képet küldhetnél, nem győzöm elégszer leírni h az ien bőrbajokról linkeljetek képet mert elképzelni se tudom h néz ki. és segíteni se lehet így
2009. aug. 17. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok bunkó lenne, mert az csak ront a helyzeten, de miért nem nézeted meg egy orvossal? És igaz, egy kép is jól jönne, de arról meg valaki félrediagnosztizálhatja...
2009. aug. 17. 19:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Szabin vannak a bőrgyógyászok.És próbálkozok, de nem tudom, hogy hogyan kell a képet ide rakni a gépemről.
2009. aug. 17. 19:25
 4/8 anonim válasza:

Vannak ingyenes képfeltöltő tárhelyek, ahova tölthetnél fel olyan fotókat, mert így nekem sincs semmi elképzelésem róla...

Ja, és ide belinkelni...

2009. aug. 17. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bőrgyógyászhoz nem tudsz menni akkor a háziorvos is tud kezelni elevileg egy ilyen dolgot. Mindenképpen menjél el legalább hozzá mert ha gennyezik akkor az valami bakteriális fertőzésre utal.
2009. aug. 18. 01:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ma délelőtt elmentem magánrendelésre és gombás a lábam.
2009. aug. 18. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2009. aug. 20. 22:05
 8/8 anonim válasza:
Várd meg, amíg 20.000-res nagyságú lesz és akkor már jó...
2010. ápr. 21. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!