Megcsípett/belémharapott egy légy, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
A konyhában készítettem az ebédet amikor egy erős szúrást éreztem a lábamon, odanéztem és egy légy volt rajta. El hesegettem, hogy szemügyre vegyem mi volt ez és egy pici sebet láttam, amiből a vér is szivárgott. Nem nagyon, kb annyira, mint amikor kicsit lehorzsoljuk a kezünket. Az már mellékes, hogy utána a légy nem akart lekattanni rólam, folyton vissza akart szállni és alig lehetett elhesegetni, aztán a papucsom végzett szegény párával. De a kérdésem az lenne, hogy most tulajdonképpen mit is csinált velem ez a dög? Megcsípett? De miért, a legyek nem csípnek. Lehet valami bajom? Pl. fertőzés vagy petéket akarta belém rakni stb...? (Biztos, hogy légy volt, mert miután lecsaptam, szemügyrevettem.) Köszi előre is a válaszokat.2009. aug. 16. 17:20
1/6 anonim válasza:
Inkább mondjuk úgy, hogy megharapott, bár ilyet még soha nem tapasztaltam. Remélem jól lefertőtlenítetted a sebet utána. Ha igen, akkor szerintem nem lehet gond!
2/6 anonim válasza:
Egy ismerősömet is megmarta egy ilyen légyszerű valami. Neki sajnos nem volt ideje szemügyre venni a jószágot. Következménye annyi lett, hogy bedagadt a lába, de rendesen, és érintésre érzékennyé vált. Elment a háziorvoshoz, kapott kalciuminjekciót meg allergia elleni gyógyszert. Borogatnia kellett, de pár nap alatt helyrejött. Ha fájni kezd a helye, és dagadni esetleg, akkor mindenképp fordulj orvoshoz!
3/6 anonim válasza:
Akkor az egy bögöly volt, és semmi bajod nem lessz mert az ezt szokta csinálni, és emberre ártalmatlan. Engem is csípett már meg sokszor, semmi bajom nem lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Biztos, hogy nem bögöly volt, mert már olyannal is volt dolgom. Ez egy sima, egyszerű, kis házilégy.
2009. aug. 16. 17:28
5/6 anonim válasza:
Mit mondjak aranyos ;D
de öntsd le arc szesz-el és hagyd a dolgozni a természetet :)
6/6 anonim válasza:
házi is csípett már meg, akkor sem lett semmi bajom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!