Csókolózással ellehet kapni valami nemi betegséget?
Figyelt kérdés
pl ha náthás az illető és vele csókolózok elkaphatok valami súlyosabb betegséget ?2012. nov. 20. 20:21
1/4 anonim válasza:
A mononukleózis infekciónak nézz utána. Köznyelven csókbetegség a neve, 99%-ban tiniket érinti.
2/4 Flame87 válasza:
A nátha nem nemi betegség. Ha náthás, akkor te is náthás leszel.
Amúgy nem tudom milyen nemű vagy, de ha fiú, akkor ha a párod a szájába vette egy másik srác nemi szervét, ami nem volt egészséges, akkor elkaphatod tőle. Ilyen betegség pl a HPV. Nem csak aktus útján tudod megkapni. Jellegzetes szemölcsöket produkál, ezért kell orális szexhez is gumit húzni alkalmi partnernél. Amúgy nem kell ettől paráznod, mert elég ritka csókolózással elkapni nemi betegséget.
3/4 anonim válasza:
Ha valamit elkapsz, az a herpesz lesz.
4/4 anonim válasza:
Amúgy meg mononucleosis infectosa és igaza van ezzel kapcsolatban. Én is benyeltem és egy hónapot voltam vele kb beteg. (Én voltam a hülye, ügyeletre mentem és nem háziorvoshoz.) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!