Lehetséges, hogy a rubophen előhozta a betegséget, a lázt?
Tegnap kicsit fájt a torkom, de elmúlt. Ma reggel a fejem fájt, de kávézás után elmúlt. Délután biciklivel tekertem, (kb. 2 éve bicikliztem utoljára) 10 percet, de gyorsan. A gyors tekeréstől kimelegedtem, és valószínűleg a vérnyomásom is lemet, mert elkezdett brutálul fájni a fejem. Vettem be rubophent, csak az volt nálam, és most, kb. 1 óra elteltével ráz a hideg, fázok, fáj a torkom, gyenge, sápadt, bágyadt vagyok. De eddig semmi bajom nem volt. Lehetséges, hogy a rubophen bevételével előjött a lappangó betegségem? Vagy ez tök hülyeség?
22L
Hát, ma reggel is fejfájással, gyengén keltem, úgyhogy most az lesz, amit először írtál. Sajnos tényleg megfáztam, sőt fel is faztam. És csak hétfőn tudok bemenni a városba gyógyszerért. Vagy talán holnap. De van itthon C-vitamin, Rubophen, Algopyrin. Talán elég lesz amíg nem megyék gyógyszertárba.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!