Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha fürödtél már és kell, még...

Ha fürödtél már és kell, még ráülsz a WC-re és megfürdesz utána?

Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mások hogy csinálják? De ez nem kamu kérdés, de ha itt vagyok és eszembe jutott, megkérdezlek benneteket is. Ha már fürödtetek és mégis kell mondjuk pisilni vagy nagydolgozni, akkor mindenki elmegy úgy, mint én ott alul és ahol a wc érte a combomat, megmosni, lezuhanyozni vagy sokan, mivel már fürödtek, visszafekszenek a jó meleg ágyikóba a lepedőre? Ettől engem kiráz a hideg, én nem tudnék úgy bebújni az ágyba, hogy előtte a Wc-n ültem. Ti sem? Vagy én lihegem túl?
2012. nov. 18. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát de most nincs igazam? :D Akkor más lenne a helyzet ha 1 hétig nem tudnál fürödni utána, de így, hogy egy normális homo sapiens naponta fürdik, abszolút nem számít hogy pár szarmolekula ottmarad...nem vegytisztítani kell a segged :D Na érted...
2012. nov. 18. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Pisi után sosem, nagydolog után mindig lefürdök.

Én esti nagydolog után simán visszaugrom a zuhany alá.

33 N

2012. nov. 18. 21:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is, de nagyon utálom, mert macerás...
2012. nov. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!