Ha fürödtél már és kell, még ráülsz a WC-re és megfürdesz utána?
Miért te minden pisilés és szarás után nem törlöd ki rendesen hanem rögtön lezuhanyzol???
Elég kényes ízlésre vall.
Én fürdés vagy zuhanyzás után mivel nem fekszem le egyből, és így többször is kimegyek pisilni, nem fogok minden pisilés vagy kakilás után újra zuhanyozni. Van wc papír, vagy tisztasági intim törlőkendőm. Bőven elég. Attól hogy wc-zik valaki még tisztán tudja tartani..
Minden "nagydolog" után végzek alsómosást, pisilés után nem. Idegen helyen el se megyek szarni, inkább tartogatom, de mivel beállt a szervezetem a reggeli kávé utáni és az esti fürdés előtti ürítésre, így könnyű dolgom van!
:D
Lehet, hogy igénytelen vagyok és le leszek pontozva, de én nem fürdök meg még egyszer, főleg nem pisilés után. "Nagydolog" után megfelelően használom a papírt, így nincs szükségem erre. Amúgy se meztelenül alszok, így nem lehet gond a lepedővel.
Én is naponta kétszer zuhanyzok (reggel, este) és zuhanyzás után mindig cserélek(tehát naponta kétszer) boxeralsót (férfi vagyok) is, de szerintem amit Te csinálsz, az már kicsit túlzásnak tűnik. De ez az én véleményem.
Tudod, a saját WC-m általam biztosítva van, hogy megfelelő tisztaságú.
Viszont nem vagyunk egyformák. Ha te csak úgy érzed magadat jól, hogy megfürdesz utána, tedd azt.
A pisálással nincs gond, hugyozok a tus lefolyójába és meg van oldva.
Ha meg csokisvirsli akar jönni, akkor se ugrok vissza a zuhanyzóba még egy menetre, mi a ráknak, 24 óra múlva úgyis lemosdok, az a pár szarmolekula addig kit izgat.
Én alapból későn fekszek, így nem jellemző dolog hogy tusolás után kellene púpolni menni, már előtte kitolom a fonottkalácsot. Ha pedig mégis utána jönne, megteszi a vizes WC-papír is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!