Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik gyógyulási szakaszban...

Melyik gyógyulási szakaszban van a herpeszem?

Figyelt kérdés

Kedd reggelre jött ki kis gennyes dolog, kentem fogkrémmel, viszonylag leszáradt összement, de ma reggel lejött a teteje, elkezdett vérezni, és nagyon piros lett. fáj.

Vettem rá Carbosan gélt, a szám nagyon száraz, azokat a részeket körömvirággal kenem.

Hány nap még? Elkezdtem házi paradicsomot meg paprikát enni a Vitamin pótlás miatt.

Azért kérdem, mert most van először herpeszem.

2009. aug. 15. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
XDXD
2009. aug. 15. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:

13:03-as kicsit erősen írt, de némileg igaza van. Mit vártál? Ha egyszer tényleg a Zovirax a legjobb, én is azt mondom. A Herpesz elég makacs vírus. Úgy tudom van gyógynövény is rá (neten utána tudsz nézni), de azt is patikában, vagy gyógynövényesnél kéne megvenned és akkor már inkább a Zovirax. Erre nincs házi csodaszer, ami mindenkinek van otthon. A vitamin pótlás inkább akkor szokott használni, amikor még nem jött ki a herpesz, csak már kicsit ég a helye és érezni lehet, hogy lesz ott valami. Na ilyenkor még az immunrendszer erősítésével esetleg elkerülhető, hogy előjöjjön. De ha már megjelentek a hólyagok, helyi kezelés kell.

(eü-s)

2009. aug. 15. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Libazsír és kakashere pakolás.. Ha egyszer nem jó rá semmilyen házi módszer,akkor nem értem miért akarsz mindenáron kierőszakolni valami butaságot az emberekből.
2009. aug. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!