Kb.2 hónapja meg vagyok fázva,3 hete már sebes az orrüregem, mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Tehát az orrüregem belül tiszta seb és akárhányszor picit erősebben fújom ki az orrom, lejön a seb és elkezd vérezni...
Próbáltam már, hogy nem fújom, hogy gyógyulhasson, de legalább reggel muszáj kifújnom, és ilyenkor egyből lejönnek a sebek.
2012. nov. 17. 20:20
1/5 anonim válasza:
Bepanthen kenőcsöt fülpálcával kenj az orrodba naponta lehetőleg többször! Szépen be fog gyógyulni a seb.
2/5 Mansikka válasza:
Használtál orrcseppet? Nem az tett be a nyálkahártyádnak? Ha igen, azt azonnal hagyd abba, s idővel rendbe jön magától is az orrod.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem használtam...kenem folyamatosan sudocremmel, de még mindig sebes. :S
Viszont már lényegesen kevésbé.
Amúgy köszi a válaszokat, és bocsi első válaszoló, vmiért elfelejtettem megköszönni. :)
2012. nov. 24. 17:03
4/5 Mansikka válasza:
Ajánlom: Fluimare tengeri sós orrspray: "az orrnyálkahártya nedvesítésére pörkök képződése esetén"
Kb. 1200 Ft
Javulást!
5/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a helyzet!
Csak nekem 1 hete van allergiám.
Nekem olyasmi hogyha hátrahúzom az oldalát akkor látni a rózsaszín gennyes húst és mellette a fehér bőrt felkunkorodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!