Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kb.2 hónapja meg vagyok...

Kb.2 hónapja meg vagyok fázva,3 hete már sebes az orrüregem, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Tehát az orrüregem belül tiszta seb és akárhányszor picit erősebben fújom ki az orrom, lejön a seb és elkezd vérezni...

Próbáltam már, hogy nem fújom, hogy gyógyulhasson, de legalább reggel muszáj kifújnom, és ilyenkor egyből lejönnek a sebek.

2012. nov. 17. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Bepanthen kenőcsöt fülpálcával kenj az orrodba naponta lehetőleg többször! Szépen be fog gyógyulni a seb.
2012. nov. 17. 22:27
 2/5 Mansikka válasza:
Használtál orrcseppet? Nem az tett be a nyálkahártyádnak? Ha igen, azt azonnal hagyd abba, s idővel rendbe jön magától is az orrod.
2012. nov. 24. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem használtam...kenem folyamatosan sudocremmel, de még mindig sebes. :S

Viszont már lényegesen kevésbé.

Amúgy köszi a válaszokat, és bocsi első válaszoló, vmiért elfelejtettem megköszönni. :)

2012. nov. 24. 17:03
 4/5 Mansikka válasza:

Ajánlom: Fluimare tengeri sós orrspray: "az orrnyálkahártya nedvesítésére pörkök képződése esetén"

Kb. 1200 Ft

Javulást!

2012. dec. 12. 13:04
 5/5 anonim válasza:

Nekem is ugyanez a helyzet!

Csak nekem 1 hete van allergiám.

Nekem olyasmi hogyha hátrahúzom az oldalát akkor látni a rózsaszín gennyes húst és mellette a fehér bőrt felkunkorodva.

2013. aug. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!