Tudnátok nekem segíteni abban, hogy mit fog velem csinálni?
Sziasztok!
Arcüreggyulladást diagnosztizáltak 3 hete,orrpolipom is van.
Szerdán megyek fül-orr-gégésztre,de félek,mert fogalmam sincs mit fog velem csinálni... ( az orrpolip miatt megyek)
Szerintetek mit fog csinálni? Az orromba belenyom valamit vagy ilyesmi? Valamit tanács,hogy mit tegyek illetve ne tegyek előtte?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
Szerintem jobb, ha nem tudod mi fog történni.
Nekem egyszer nagyon begyulladt a fülem, a dobhártya mögött felgyülemlő válaék miatt (éljen az Eustach-féle járat - bár nélküle meg kiszakadna a dobhártya, szóval ki van ez találva:D)
Mondta a doki, hogy pikk-pakk helyre lehet hozni a problémát, ambulánsan is. Akkor mondom csináljuk, mert fáj is és nem is hallok rendesen:)
Kezdetnek felszúrta a dobhártyámat, majd azon keresztül egy nagyon vékony fémcsőből és egy hozzá tartozó kis szivattyúból álló eszköz segítségével kiszippantotta a váladékot.
A felszúrásnem is volt nagy szám, mert pillanatnyi dolog. De azt nem kívánom senkinek, ahogy azon a kis lukon keresztül szívja ki a gennyet:):) Hangos is, fáj is:D Viszont utána jól hallottam, és elmúlt a gyulladás, szóval utólag megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!