Mit fog velem csinálni a nőgyógyász?
Most megyek először nőgyógyászhoz és nem tudom mi fog történni. Elmondanátok nekem?
Értelmes válaszokat ha kérhetem.
Miért mész, viszketsz, folyásod van, tablettát szeretnél, nem jön meg? Nem mindegy.
Meg az se hogy hány éves vagy és szűz vagy-e.
szerintem menj női orvoshoz, első alkalommal mindenképpen. Nem mindegy, hogy egy nő, vagy egy idegen férfi előtt vetkőzöl, terpesztesz...
Csak előnye van a női dokinak szerintem, hátrányt úgy alapból nem tudok mondani.
Egyrészt azért, mert a környezetemben csomó pár van, akik babáért küzdenek, mindegyik nő régóta szedett fogamzásgátlót. Másrészt orvosira járok, sokat tanultam a hormonrendszerről, nem is értem, miért nem tiltották még be a hormonális fogamzásgátlást. Harmadrészt a tesómat 6 év után 6 hónapja sikerült lebeszélnem róla, még mindig nincs peteérése, menstruációja is csak hébe-hóba.
Ja, és a 6 év alatt tartott szünetet, soha nem jött meg közben neki, erre a dokik írtak fel neki újabb bogyót...
Pedig 12-18 éves koráig tökéletesen szabályos ciklusa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!