Nem tudom mi lehet a baj. Talán a műtéttől? (lentebb)
Figyelt kérdés
1 hete volt mandulaműtétem. Semmi baj nem volt. Mikor hazajöttem kiderült h összeszedtema kórházban vmi gombás fertőzést, amit gyógyszerrel kezelnek. (canesten combi). A baj nem is ez. A mandulaműtét miatt nem tudtam normálisan enni, csak keveset és nem fűszeres, se nem túl hideg/meleg ételeket, és 4óránként fájdalomcsillapitót szedtem 7napig.3napja folyékonyan ment a hasam, azóta meg nagyon lágy és sárgás színű a székletem. Már nem tudom mit egyek h jobb legyek. Ez a műtéttől lehet?2009. aug. 13. 14:46
1/5 anonim válasza:
off: mi vezetett a műtétig? érdekelne a dolog h megtudjam előzni
vszínű a műtét és gyógyszerek megkeverték a szervezeted és nem is ettél normálisan emiatt lehetett a széklet hibás
2/5 anonim válasza:
Szerintem menj vele orvoshoz. Lehet, hogy még valamit összeszedtél.
3/5 A kérdező kommentje:
idült mandulagyulladás miatt kellett kivenni, folyton havonta begyulladt,
arra gondoltam h mikor kivették és volt rajta baktérium akk az bekerülhetett a szervezetembe és azért van hasmenésem...
2009. aug. 13. 14:58
4/5 anonim válasza:
Igen, szinte mindig emiatt kell kivenni a mandulákat (Tonsillitis Chronica), mint a tied. Elképzelhető, hogy baktérium került a szervezetedbe, de akkor is érdemes orvoshoz menned. Lehet, hogy antibiotikumot kell rá szedned, de mindenképp iszogass langyos cukros teában Normaflore-t naponta 3x. Ez nagyon jó hasmenésre, immunerősítésre.
(ápoló)
5/5 anonim válasza:
Hát ez tuti nem a műtéttől van. Nekem is kivették, fájt nagyon, én is tömtem magamba a fájdalom csillapítót, de nem volt semmi ilyesmi. Menj orvoshoz, lehet hogy szalmonella!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!