Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit várhatok egy (torok)...

Mit várhatok egy (torok) mandula műtéttől?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 18:10
 1/3 anonim válasza:

Nos,elöször is leszögezném hogy a torok meg a mandula az két különbözö

dolog ùgyhogy nem mindegy melyiket mütik meg.Ha a mandula eltàvolìtàsàròl van szò akkor nincs okod az izgalomra,mivel ez egy egyszerü mütéti beavatkozàs mely pillanatok alatt megvan és viszonylag fàjdalommentes.

2011. ápr. 4. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, hogy most mi megy nem tudom, nekem úgy 10 éve vettékki.

1 nap pihenés vizsgálat,

reggeli nincs, ( előző este jó sokat ettünk)

délelőtt volt a műtét.

Az orvos nagyon rendes volt, megnyugtatott, meg minden.

le kellett mosni a körömlakkot, mert azon látják, ha elszineződik, hogy valami baj van. A láncokat is levettem, és

amikor megláttam a széket, majd berosáltam. De bátorságot mutattam.

Tényleg ,kb .15 perc volt, és közben vidáman cseverésztek az orvosok, ez elterelte a figyelmemet.

Nem fájt ,nem volt undorító, és főleg NEM fulladtam meg!! )

Utána meg már tudod mi jön.

Sok sikert!

És ne félj, nem fog fájni.

2011. ápr. 7. 05:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy mit várhatsz tőle ,nem tudom.

És utána eléggé meghíztam, de nem lehet tudni, hogy ettől ,vagy a kamaszodástól..!!

én azt vártam, tőle,hogy ne fulladjak meg, mert amikor tüszősmandulagyulladásom volt évente kétszer, akkor már ott tartottunk, hogy meg fogok fulladni. Ezért nekem megérte.

2011. ápr. 7. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!