Hüvelygomba! Milyen kezelési módok vannak? (lejebb)
Köszönöm a választ!
Már konzultáltam a nőgyógyászommal ő minden esetben canesten combit írt fel és hatásos volt ,amég újra fel nem tűnt.Arra gyanakodom ,hogy talán valami belül nincsen rendben.Olvastam a bélgombáról ,aminek egyik tünete és velejárója a hüvelygomba gyakori megjelenése.
igen a canesten combit recept nélkül kapod a gyógyszertárban. hüvelykúp és krém jár hozzá.
kérdezőnek: a partnered is kenegette a péniszét krémmel? ha nem, akkor kenegesse ő is, hiába nincs tünete, ugyanis férfiakban legtöbbször észrevétlenül marad.
másik, amiről te beszélsz, a bélgombák....hát jah. diétával kiiktatható, de az nagyon kemény. 3-6 hónapos diéta és alig lehet vmit enni, mer kb minden tiltólistán van. én a helyedbe először csak vmi lájtosabbal probálkoznék (a partner kenegetése után), hogy kerülöm a cukrot, és a fehérkenyeret. és minden este megennék egy gerezd fokhagymát, felvágva, vízzel, egybe lenyelve. gyógyszertárból normaflore, vagy lactiv (ezek bélflórahelyreállítók) és sok élőflórás joghurt.
de először télleg a párod kenegetésével kezd, mert legtöbb esetben ez okozza a visszatérő gombát, h elfelejtik a partnert is kenegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!