Fertőzés lenne? Vagy mi akar ez lenni?
Figyelt kérdés
Tizennégy éves vagyok, múlthét hétfőn voltam nődokinál, csak kivülről vizsgált meg mert szűz vagyok, írt fel két gyógyszert meg egy krémet. A gyógyszert beszedtem, de ugyan úgy van még most is sárgás folyásom ami erős. Gyógyszer után egy-két napig nemvolt most megint. Ilyen kis pottyok vannak rajtam OTT ami most a csiklóm kozelébe és odaterjedt vagy hogy mondjam és iszonyat rossz. A krémtől mintha jobban viszketne, kivagyok akadva. Most micsináljak? El fogok menni másik nődokihoz, valakivel volt már ilyen ? Mik ezek a pottyok, mert a doki arra semmit sem mondott csak hogy picit gyulladásos.??2012. okt. 27. 01:27
1/3 anonim válasza:
én is gombás fertőzésre gondolok... a kád fürdővízbe tegyél kis sót. a gyógyszer nem túl szerencsés a gomba ellenes tabletták eléggé erősek, májpusztítók.
2/3 anonim válasza:
Menj másik dokihoz! Ha itt interneten vársz segítséget olyan emberektől, akik nem is ismernek, az veszélyes is lehet!
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ismerni kell.. ez hülyeség.
A nődoki sem ismer,csak a bajom tényeit tudja, ugyan ezt tudnám neki is mondani és ő sem tudja száz százalékra, itt meg hátha volt valakinek ilyene.
2012. okt. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!