Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés

Szeretném részletesen leírni, mert egyrészt félek is.

Vasárnap:

Hajnalban arra keltem fel, hogy reszketek. Be kellett takaróznom jobban. Kb 10-ig aludtam is meg forgolódtam is. Nagyon fáztam. Alig bírtam ki kelni az ágyból. Jobban esett ha fekszem. Ha kikeltem, akkor émelyegtem, szédülést éreztem, szóval általában gyorsan leültem. Valahogy ezt így elszenvedgettem délutánig amikor megmértük a lázam: 39.5 körül volt. Kaptam egy lázcsillapítót és visszafeküdtem. Lement a lázam 38.3-ra. Este 9 körül még egy lázcsillapítót bevettem, és később már 37 alatt volt. Hasmenések is voltak. Ha megittam vagy megettem valami akkor általában 5-10 perc után. Olyan hajnali 2 fele aludtam el.

Hétfő:

Lázam nem volt. Reggeli órákban 35 fölött volt a hőmérséklet, aztán felment 36.5-37-re. Egész nap hasmenésem volt. Teát ittam, multivitamin italokat, sok banánt, kekszet, ropit ettem. A hasmenéseim csúnyák voltak: hígak voltak és a színe is rosszabbodott. Volt olyan amikor nagyon fekete volt. Aztán estefelére egyre kevesebbszer kellett mennem WC-re, színe egyre természetesebb lett.

Kedd:

Lázam nincs. Elmentem orvoshoz. Felírt két gyógyszert (normaflore és béres probio 6). A WC-zéseim jók voltak az elmúlt napokhoz képest: állaga krémes szerűsséggé vált és színe is normális lett. Aznap egy normaflore-t ittam és 1 probio-t.

Szerda:

12:40 körül ébredtem. Azudtán szedtem be az első normaflore-t és a probio-t. Délután si szedtem be. A WC-zéseim rosszabodtak. Kezdett híg lenni újból. Este is beszedtem egy normaflore-t.

Gyakran kellett WC-znem míg meg nem történt a rossz: 1 óra fele vér is volt. Aztán fél 2 fele vér volt csak és 2 óra körül is. Megijedtem, és elkezdtem gondolkozni. Elolvastam a felírt gyógyszerek papírját. A normaflore papírján a figyelmeztetéseknél az volt, hogy ha hányás, hányinger, vérés, nyálkás széklet esetén fordoljunk orvoshoz. No mondom, hát ez lehet a bűnös - de nem mertem teljesen rátenni a voksom, mert hát csak beteg vagyok.

Fél 3 fele először csak vér jött, de aztán keményebb normál színű széklet jött. 3kor ismét ugyanez. Eztuán elaldutam.

Csütörtök (ma):

WC-znem kellett még reggel negyed 7 fele és háromnegyed 9 kor, de még mindig volt egy egy csepp vér a WC-zés után.

Elmentem orvoshoz, hogy a normaflore papírján az állt, hogy forduljak orvoshoz. Az orvosok csodálkoztak, hisz pont bélfertőzés, bélflóra helyreállításához van kifejlesztve. Azt mondták ne szedjem tovább se a normaflore-t se a probio-t. Nem is vettem be. Mondták, hogy továbbra is diéta legyen (keksz, ropi, tea...). Még dél fele WC-ztem egyet. Normális volt a széklet, normál színű, sajnos a végére még bejött egy két csepp vér.

Legközelebb most este voltam WC-n (olyan 19 óra körül), szerencsére nem láttam vért. De még nem akarom elkiabálni, de bízom benne, hogy már nem lesz.

Szóval, mit gondoltok? Mivel nem merem elkiabálni nem állítom biztosra, de lehet a normaflore-tól vérzett.

Ha mégsem, akkor én a Capylobacter-t azonosítottam. Legalábbis a tünetei megvoltak: 38-40 fokos láz, véres hasmenés... ráadásul nem olyan jól elkészített állati ételekn terjed és leginkább csirkén.

Márpedig én pénteken csirkemellett vettem a büfében, mert elfogyott a heti kajám.

(Egyébként január óta csirkemelett szoktam sütni - 1.5 kg hetente, kivétel nyáron - mivel edzéshez azt eszek)

2012. okt. 18. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Mar a hasmeneseid elejen, lazadnal na meg a hanyasnal biztos voltam benne hogy fertozes.

Nekem ugyan lazam sulyos gyulladasoknal jelentkezik, de nem elkepzelhetetlen nalad vagy masnal.

A husetelek ha nincsenek megfelelo idoben lefagyaszta, higeniai eloirasoknak megfeleloen tarolva akkor bizony siman lehetseges hogy ezt Te elszenveded.

Sajnos nekem 3x volt mar sulyos hasmenesem es hanyasom. Nalam az segit, hogy hagyom a szervezetemet kitisztulni. Nem zabalok banant meg ropit dogivel, a tested kifogja dobni azt ami nem kell neki! Hogyha fertozesed van akkor kiakar tisztulni!

Tea helyet sima vizet kellett volna innod es nem enni... Ha csak vizet ittal volna az atmosta volna a beleidet, es 1-2 nap alatt minden panaszos megszunt volna. A doki meg idiota, a hasmenesre a probiotikum nem megoldas foleg ha romlott etel okozza!

Viszont a panaszok megszunese utan: igyal normafloret mert ez a belbolyhokat visszaallitja, normalizalja. De semmikepp sem hasmenes ellen van...

Remelem tudtam segiteni

Jobbulast!

2012. okt. 19. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!