Mit gondoltok a Jutavites vitaminkészítményekről? Megéri vásárolni?
Szia. Nekünk volt C-vitamin készítményünk ebből a márkából. Hát nem a legjobb azt kell mondjam. Én ilyet többet nem veszek:S
Mi a Wallmark és az Eurovitet "szeretjük", használjuk.
És azok közül melyiket? Milyen kiszerelést?
Milyen árban vannak?
Wallmark-ból ezt:
100mg-os rágótabletta, van cseresznyés, meg narancsos.
Különböző kiszerelésben kapható, ára patikától függ de kb. 1000.- a 100db-os.
az Eurovit-ből pedig megint rágórtabletta:
Ez valamennyivel olcsóbb talán 500.- körül van azt hiszem.
A fiamnak pedig most vettem egy Naturland C-vitamint kólás-narancsos ízzel és foci labda alakú.
Tudod neki még ez sem mindegy:)
régi a kérdés, de érdekel, mi alapján dönti el valaki, hogy egy c-vitamin rossz. nem a legbonyolultabb dolog, az egyik, gondolom, olyan, mint a másik. egyébként én régóta a jutavit c-vitamint szedem, és meg vagyok elégedve vele.
mikor legelőször kezdtem használni, úgy éreztem, szebb lett az arcom, de ezt nem tudom megmagyarázni, nem a tapintásán éreztem.
ráadásul sok van benne olcsón, 1000 milliset szedek, és mikor beveszem, nem érzem savanyúnak és "akadósnak", mint a fehér tablettákat, amiket próbáltam. nekem könnyű használni. talán azzal lehetett baja a válaszoló (gyerekének), hogy nagy a tabletta. de én nagydózisú kicsi c-vitamint még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!