Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok a Jutavites...

Mit gondoltok a Jutavites vitaminkészítményekről? Megéri vásárolni?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg más márkájú készítményt vegyek? Leginkább c-vitaminban gondolkozok és multivitaminban, de nem tudom melyik márka mit tud nyújtani, az interneten se nagyon találtam véleméyneket erről a márkáról.
2012. okt. 18. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekünk volt C-vitamin készítményünk ebből a márkából. Hát nem a legjobb azt kell mondjam. Én ilyet többet nem veszek:S

Mi a Wallmark és az Eurovitet "szeretjük", használjuk.

2012. okt. 18. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:

És azok közül melyiket? Milyen kiszerelést?

Milyen árban vannak?

2012. okt. 18. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Wallmark-ból ezt:

[link]

100mg-os rágótabletta, van cseresznyés, meg narancsos.

Különböző kiszerelésben kapható, ára patikától függ de kb. 1000.- a 100db-os.

az Eurovit-ből pedig megint rágórtabletta:

[link]

Ez valamennyivel olcsóbb talán 500.- körül van azt hiszem.

A fiamnak pedig most vettem egy Naturland C-vitamint kólás-narancsos ízzel és foci labda alakú.

Tudod neki még ez sem mindegy:)

[link]

2012. okt. 18. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:

régi a kérdés, de érdekel, mi alapján dönti el valaki, hogy egy c-vitamin rossz. nem a legbonyolultabb dolog, az egyik, gondolom, olyan, mint a másik. egyébként én régóta a jutavit c-vitamint szedem, és meg vagyok elégedve vele.

mikor legelőször kezdtem használni, úgy éreztem, szebb lett az arcom, de ezt nem tudom megmagyarázni, nem a tapintásán éreztem.

ráadásul sok van benne olcsón, 1000 milliset szedek, és mikor beveszem, nem érzem savanyúnak és "akadósnak", mint a fehér tablettákat, amiket próbáltam. nekem könnyű használni. talán azzal lehetett baja a válaszoló (gyerekének), hogy nagy a tabletta. de én nagydózisú kicsi c-vitamint még nem láttam.

2017. febr. 11. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!