Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a térdeimen? Lásd...

Mi lehet ez a térdeimen? Lásd alul.

Figyelt kérdés
Pár hete mindkét térdkalácsomon egy kb 4 cm-es átmérőjű körben a bőr megkeményedett, rücskös lett és besötétedett. Régebben idősek könyökén láttam hasonlót, de én még fiatal (19) éves lány vagyok. Mitől lehet ez és mit kenjek rá?
2009. aug. 6. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Száraz a bőröd, nekem is volt már ilyen. Kend rendszeresen testápolóval, attól elmúlik.
2009. aug. 7. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:

szia.

először is, menj el bőrgyógyászhoz.

Másodszor, én nem vagyok az, de van egy egészségügyi lexikonom és abból leírom azokat amiknek a tünetei hasonlóak ehhez:

-bőrkeményedés

-örökölhető szaruodási zavarok

-pikkelysömör

-bőrrák

-felfekvés

nemtudom nem ijesztegetésből írom, csak azt könnyebb kitalálni hogy mi NEM, pl nem ekcéma, de annyi féle van h azokat hosszabb lenne leírni, így leírtam, hogy e szerint az 1991-es könyv szerint mik jöhetnek szóba. De aztán lehet hogy tök más, mindenesetre ezekre neten rákereshetsz,a zátn hátha ír valami okosat. Aztán holnap menj bőrgyógyászhoz 8vagyis lehetőleg ma, mert hétvégén nicns rendelés)

2009. aug. 7. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mindkét térdén egyformán van, sokkal valószínűbb, hogy esetleg sok térdeléstől bőrkeményedés lett rajta, minthogy bármiféle bőrbetegség legyen. Az nem szokott szimmetrikusan előfordulni.
2009. aug. 7. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Valamelyikőtök írta, hogy menjen még ma vagy holnap bőrgyógyászhoz.

:O Nekem amikor bőrproblémám volt, akkor csak két hónappal későbbre kaptam időpontot... Szóval hogy oldanátok meg az azonnali dokit? :O

Nem olyan egyszerű az...

2009. aug. 7. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!