Szerintetek nagydolog végzése után meg kell mosakodni ott alul?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdéscsoportban ma szóba került a fenti dilemma. Szerintem igen, mivel csak a papír használata nem nyújt kellő tisztaságot. Sokan azt írták, hogy ez túlzás. Szerintetek?2011. júl. 29. 21:54
1/14 anonim válasza:
Hát ha megyek valahová, vagy annyira nagy volt a nagydolog akkor igen.
2/14 anonim válasza:
Szerintem is túlzás. Meg amúgy is fürdesz, zuhanyzol mindennap...
3/14 anonim válasza:
Ha itthon vagyok megmosom fél perc alatt. Ha máshol kell végeznem, akkor nem mosom meg. De az sem zavarna ha nem mosnám:)
4/14 anonim válasza:
Erre találták ki a nedves toalett papírt!
5/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék úgy felöltözni, hogy csak WC-papírt használtam és nem mosakodtam meg antibakteriális tusfürdővel. Ezek szerint akkor ezt sokan túlzásnak tartják, de nekem így kényelmes.
2011. júl. 29. 22:01
6/14 anonim válasza:
Itthon mindig meg szoktam mosakodni nagydolog után. Ha máshol végzem, akkor meg úgyis zuhanyzok, ha hazaérek
7/14 anonim válasza:
Jelszó? bidé!
Egyik legkedvencebb találmányom, kár hogy máshol nagyon nincs, csak itthon. De való igaz, én idegen helyen is kevésnek tartom a papírt, nedves kendőt szerintem én is rendszeresen fogok hordani magammal. Illetve lehet venni sok helyen tisztasági csomagot egy százasért.
8/14 anonim válasza:
Kérdés,hogy valóban jót teszel-e,ha antibakteriális tusfürdővel mosakszol meg mindig. A túlzott higiénia többet árt,mint használ.
A WC papírral is tökéletes eredményt lehet elérni.
9/14 anonim válasza:
tény, hogy kellemesebb érzés a nedves törlőkendő után, de ha csak sima papír van, abba se halok bele.
antibakteriális tusfürdővel való mosakodás azért erős túlzás.
10/14 A kérdező kommentje:
Van nekem is itthon bidé, de nem szeretem használni, inkább a tusolóban mosakszom ilyenkor. Számomra nem elég a sima vizes öblítés. Idegen helyen pedig nem is nagyon tudok nagydolgot végezni.
2011. júl. 29. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!