Lehetséges hogy HIV fertőzött vagyok?
Kb fél éve nagyon karikás a szemem, sokszor bedagad a mandulám, és már furcsa alig múló, viszkető szúnyogcsípés szerű kiütések is megjelennek rajtam. Tavaly elkaptam a herpesz vírust, és mivel nem tudtam mi az, nem kezeltem és annyira elfertőződött hogy a nyelvemen, az ínyemen és a torkomon is volt herpesz. Az orvos vért vett és elküldte AIDS tesztre. nem tartotta valószínűnek, de azt mondta h AIDS betegeknél van ilyen. De nem mertem elmenni a leletért mert féltem a választól hogy mi van ha igen?? El akarok menni tesztre de szombat van és itt idegeskedek.
Kiderült hogy a srác akivel jártam pár évvel ezelött, szerette látogatni a prostikat, és meg is csalt.(tablettát szedtem) Véleményekre vagyok kiváncsi, mert már mindent elolvastam a neten. Szerintetek esélyes a dolog ezekkel a tünetekkel????????
Én volnék a kedves utolsó?
Kedves utolsó?
:D :D :D
Üdv. Az eddigi priviken kívűl nincs új privim :)
Vagy mail-ra gondolsz, kedves utolsó? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!