Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyitől el lehet kapni a HIV...

Ennyitől el lehet kapni a HIV vírust?

Figyelt kérdés

Voltam egy csajjal, semmi különös nem történt, csupán pár dolog:

-össze vissza nyalogatott ergó nyálas lettem sok helyen

- pár percig csinálta nekem az orált.

- meg pusziszkodtunk

Ennyitől el lehet kapni? Vagy ennek mennyi az esélye?

Amennyiben a csaj hív pozitív.

Könnyű elkapni a vírust? Vagy nem?

Mennyi idő múltán lehet kimutatni szűrésen ha mégis az lennék?

20/F

2012. okt. 5. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A HIV-nek be kell kerülnie a keringésbe, hogy fertőzzön. Tehát ha ő HIV-es, és megharapja a farkad, akkor esetleg, de a nyálban nagyon kevés van, ezért inkább akkor kaphattad volna el, ha az ő szája is vérzik és úgy ér a te vérző sebedhez, de még úgy sem biztos.
2012. okt. 6. 13:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Mindezek tudatában, meg amit elmondtam ha feltételezzük h a lány mondjuk hiv pozitív...akkor kb mennyi esélyem van arra, hogy elkaptam?

(bunkó meg nem reális kommentektől kíméljetek)

Annyi volt csak amennyit leírtam. Kis orál, nyalogatás ezerrel stb. Semmi más.

2012. okt. 15. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:
SEMENNYI
2012. okt. 15. 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:
A nyálban nagyon kis koncentrációban van jelen a vírus, ami nem elegendő, hogy átadja neked, mivel az immunrendszered könnyen kiírtja.Ha véres volt a nyál, akkor már nagyobb az esély a fertőződésre, tehát hogy megnyugodj, pár hét múlva csináltass tesztet! Ha jól tudom, már 1 hónap után meglehet tudni, hogy fertőzött vagy-e vagy sem. Olvass utána, nagyon sok leírást találsz, az biztos! Kívánom a legjobbakat!
2012. okt. 15. 18:22
 15/18 A kérdező kommentje:

A véres nyálat azért érezni lehet ha csak szagban is nem? vagy színre.

Egyébként ez ugye 5.-én volt, és 22.-én akarok menni tesztre.

Úgy kimutatja?

2012. okt. 15. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát ha nem sok vér volt a nyálban, akkor nem igazán lehet érezni.

Hogy mikor lehet menni tesztre, azt őszintén megmondom, hogy nem tudom, de szerintem azért jó lenne várni, mert ha jól tudom, akkor úgy mutatják ki a fertőzést, hogy az immunrendszer termel valamit a vírus ellen, de ezt a valamit nem azonnal kezdi el termelni, hanem egy idő után, hogy mikor, azt nem tudom, olvass utána.

2012. okt. 15. 19:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyébként az számít, hogy sehol nem volt rajtam vérző seb? sem friss seb.
2012. okt. 15. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Most mit finnyáskodsz? Megijedtél egy lánytól? Ha nem esik jól, ha összenyálaz, akkor miért engeded? Elég kicsi az esély rá, hogy fertőzött, azt hogy ennyivel elkapd, arra meg még kisebb az esély.
2012. okt. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!