Broncho-vaxomot vagy inkább vmi mást adjak pl. vitacolan, immunotrofina. Stb egy eddig nem beteges gyereknek?
Figyelt kérdés
Gyermekem másfél évesen most kezdi a bölcsit. Gyerekorvosunk felírt kezdésnek egy 30 napos Broncho-vaxom kúrát. Ő olyan típusú orvos, h az összes létező nem kötelező oltást is beadatná a gyerekeknek, ezért tanácstalan vok, h adjam-e neki vagy sem. Eddig nem volt beteges, de mivel most kerül közösségbe tudom, nem ártana "felturbózni" picit, viszont első nekifutásra vmi szelídebb immunerősítőre gondoltam (pl. immunotrofina). Nem szívesen tömöm egyből gyógyszerrel ha nem muszáj...Köszönettel veszek minden hozzászólást, várom a tapasztalatokat, javaslatokat.2012. szept. 30. 03:25
1/1 anonim válasza:
C vitamin sok gyümölcs.
Esetleg Vitacolan.
Tudod az a baj,hogy te hiába óvnád a gyermeked,ha a másik szülő betegen is hordja majd bölcsibe.
A mi dokink azt mondta,hogy valahol jó is,ha picinek betegesek a gyerekek,mert nagyobb korukra erősödik az immunrendszerük.
Én a kislányommal jártam végig ezt az utat,amikor nagyobb lett,Béres cseppet is kapott a C vitamin mellé,de most is betegesen fekszik már egy hete nem volt oviba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!