Hogyan szabadulhatnék meg a torok-candidától?
Köszönöm a válaszokat! Szedtem gyógyszert (Difluxan), mellette pedig C vitamint, Calciumot, grépfrútmag kivonatot, és igyekszem tartani a diétát. Az a gond, hogy az ebédnél nem mindg tudom betartani, mert a munkahelyi menzán eszünk, és ott ugye nem lehet választani, hogy mit eszünk. Édességet, élesztős ételeket viszont egyáltalán nem eszem.
Amúgy azt is tudom (vagyis nagyon valószínű), hogy mitől jött elő a candida. 2 hónapja kezdtem el szedni fogamzásgátlót, és utána jelentkeztek a tűnetek. Szóval majdnem biztos, hogy ez az oka. Beszéltem is a nőgyógyásszal, hogy mi legyen, térjünk át más gyógyszerre, vagy hagyjam abba teljesen a szedését, azt mondta, hogy a harmadik levelet szedjem be, aztán utána megbeszéljük, hogy mi legyen. Ha biztos lennék benne, hogy a tabletta elhagyásával elmúlna a candida, akkor nem gondolkodnék egy percet sem, abbahagynám a szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!