Mandulaműtétem óta kvázi sosem vagyok beteg. Ennek 12 éve.
Amúgy sportolok járóképes korom óta, egészségesen táplálkozok...
Nem eszek vitaminokat vagy ilyesmiket pluszban, de napi 1-2 répa, alma, körte, paradicsom, paprika, hagyma akármi simán elfogy.
Ha arcon köhögnek, akkor sem szoktam elkapni. Egyszer volt egy nagyon durva torokgyulladásom, és annyi. Azon kívül max egy 3 napos tüsszögés télen. Allergiás sem vagyok.
"Egészséges életmód?"
És minimális stressz. Itt már számít az embertípus is, mert aki akarja, az felstresszeli magát semmiségeken is. Ezenkívül a genetikának nagyon nagy szerepe van még, de nem perdöntő ebben a tekintetben, csak hajlamosíthat.
Ha beteg vagy, akkor ajánlom nézd meg miért vagy beteg!
Persze a 21 század nagy baja és az orvoslásé, hogy rögtön gyógyszerekkel tömik a beteget, amitől az immunrendszere elgyengül, azt gondolván :" Majd a gyógyszerek úgy is megoldják helyettem" . KAi kevés gyógyszert szed vagy nem is szed, hisz minek? Az alig lesz beteg. Amúgy ha megbetegedsz akkor valami elcsesztél és ajánlom megnézni :- GOOGLE--> betegség neve és utána írd hogy lelki okai.
Hiszen a 21 században elfeledkeztek a lélekről. Minden betegség kiváltó oka pedig ez.
Sportolj, egyél Ételt ( ÉTEL-ÉLET ) tehát táplálékot ne tescos pudingot, és élj boldogan! Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!