Mi lehet ez a számban?!
szerintem menj el a fogorvoshoz/háziorvoshoz! Ő megnézi és többet fog tudni, mint mi.
aftát is említsd neki! Nincs rossz fogad vagy fogköved? Attól gyakran ki szokott jönni. Vagy ha gyenge az immunrendszered (nekem is mindig kijön valószínű az utóbbi indok miatt). Szájvizet használsz? Nekem azt írt a doki. Meg gyógyszert, de ezt csak akkor kell szedni ha van aftám. Ja meg jó ecsetelő is szükséges. Baromi kellemetlen, szóval szerintem ezt is mondd a dokidnak.
Még ilyet nem hallottam, pedig nekem is kijön az aftám, menstruáció elött/alatt. Fordulj fogorvoshoz!
Első válaszoló, mit használsz rá?
Én a Vagothyl-t ( [link] szoktam, nagyon jó, 2x alkalmazod igaz, hogy csíp, de használ akár 2 nap alatt is. Csak az receptre kapható így olyan kéne, ami nem vény köteles.
Cseréld le a fogkefédet és a fogrémhez vegyél a szádba egy korty pálinkát is fogmosáskor!!!
Fertötlenít és finom is!!
Hikk :P
első vagyok:
a vagothyl nagyon jó, ismerem, csak vigyázni kell vele mert szétmarja a nyálkahártyát. ezen kívül volt még gingisol meg ilyen baromságok de ezek sz*rok.
szájvíz meg corsodyl. az is kell, mert ilyen fertőtlenítő.
a 3. válaszolónak is igaza van:) néha egy jó erős pálesszel való öblögetés többet ér, mint akármelyik ecsetelő...
ja és ha van aftád, vagy dobd ki a fogkeféd és vegyél újat(de csak miután aftamentes vagy, különben semmit nem ér) vagy forrázd le a fogkeféd azaz fertőtlenítsd. kül, visszafertőzöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!