Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A térdemnél egy kis kör...

A térdemnél egy kis kör alakban ekcémám van, két dolog lenne: 1. Ez terjed? 2. mivel tudom kezelni?

Figyelt kérdés
a bőrdokihoz 4 hónapra adnak időpontot...
2009. aug. 1. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Van egy kenőcs, ami nagyon hasznos. Háziorvossal írasd fel.

A neve Flucinar. Barátom használja, mert a tejérzékenysége miatt bizony elég gyakran jön ki ekcéma az egyik ujján. Bevált a kenőcs, egy éjszaka alatt elmulasztja.

2009. aug. 1. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem terjed a tenyereimet támadja, az ujjaimat. Pici foltként kezdte,mára ránézni is csúnya,beborít időnként mindent,lassan kezd átmenni a kézfejemre is.Konkrét,hatásos,örökre megszüntető gyógyszer nincs,nekem is folyamatosan visszatér különböző időközönként.Sokféle kenőcsöt írtak már fel,de igazán nekem egy sem vált be.Magától elmúlik pár nap alatt,addig meg szenvedek,bár most nem akar múlni,új fázisba ért ezekszerint.
2009. aug. 9. 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Arról, hogy terjed-e nem sok okosat tudok mondani, de szerintem érdemes kipróbálnod az Exxemát! Anyukámnak elég sokat segített, teljesen elhalványult a kezén lévő csúnya folt.
2010. okt. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!