Ekcémás bőr hidratálása, hogyan történik?
Szerencsére csak a szemöldökök alatti részen szokott előjönni,állítólag szeborreás ekcéma.
De,ha elhanyagolom,akkor 1-2 hét után,nagyon durván tud kinézni.
Úgy tudom,hogy az ekcéma felszínre kerülésének elhalasztásában,nagyon fontos szerepet játszik a hidratálás.
Ennek ellenére én még sosem csináltam hidratálást,lévén,nem tudom,melyik kenőcs lenne erre alkalmas!
Legyetek szívesek segítsetek márkákkal!
+lassan itt vannak a hidegebb idők.
Esetleges minusz fokokban is szabad hidratálni,mert attól félek,hogy rám fagy a kenőcs!
A locoidot is szeretném letenni!Ezt a szteroidos ártalmas genyát ki lehet váltani valamilyen más alapanyagú krémmel?
Köszönöm!
Szükség szerint.
Egyébként magára az ekcémára higított ftorocort a legjobb, mint gyógykenőcs. Steroidot tartalmaz, ezért sokáig nem szabad alkalmazni.
A Hidrofil voltaképp fürdetőkrém az ekcémás és nagyon száraz bőrűeknek, de használható hidratálásra is. Jó zsíros, kevés is elég belőle.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Tehát,akkor nincs szteroid nélküli szer,ami használna az ekcéma ellen?
Ez nem jó!
Bocs,hogy nem ugrott be az sz.sz,csak ez a három műszak meghülyít!:D:D
Most kb 2 hét után kell kenni,olyan 5 napig locoiddal,azután kb 2 hét megint ok,de én ezt soknak találom!Mármint jó lenne,ha legalább 1 hónap telne el a kenések között!
OK!Mindenképpen!
De onnantól,akkor mindig kell hidratálni?
Nagy hidegben nem okozhat gondot,hogy majd ott virít a szemöldökeim alatt ez a zsíros kenőcs?
Nem fagy oda?:D
Bocsi,hogy ennyit zaklatlak,de még laikus vagyok ebben a témában!
Még egyszer köszönöm!
Én úgy vagyok vele ha nem muszáj nem hazsnálok szteroidot, a mellék hatások miatt. Persze van az az eset amikor kell.
Én először m,egpróbálnám a Culevit-et vitaminos kenőcsöt. Nekem bevált, egy kicsit büdi de egye fene, nem szteroido.
Én először elocomot kaptam, de bebrnult tőle a bőröm, és nem sokat használt. Ezután cska recept nélküli kenőcsöket használok amelyek többsége nekem bevált.
Hidrofiles kenőcs vagy mosakodó kenőcs is nagyon jól hidratál. Ha nagyon elgennyesedik használj nano silvert hogy fertőtlenítsd.
Nem hiszem hogy rád fagy a kenőcs, de jó ha utcán rá tudod húzni a sapit. Nem fújja ki a szél.
Köszi a válaszokat!
Még annyit,hogy hidratálás előtt vízzel kell keverni a kenőcsöt vagy elég úgy felvinni natúrba a szemöldök alá?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!