Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi történik ha sok hétig de...

Mi történik ha sok hétig de legalább egy, vagy két hónapig nem mosdok fogat se nem mosdok se hajmosás borotválkozás!?

Figyelt kérdés
csak hébe hóba.

2012. máj. 23. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

jó büdi leszel...

nem beszékve a rasztásodásról, pattanásokról és még ki tudja mitől. talán a bolha és egyéb élősködők is megkóstolnak :)

a fogaid fogkövesekké válnak, ki iy lyukadhatnak.

szerintem ez történik. a szag az biztos :)

2012. máj. 23. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
2012. máj. 23. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy még a hómlesz nők is csak bottal piszkálnak meg
2012. máj. 23. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
jesszus...
2012. máj. 23. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a tisztálkodó szereket hagyod el viszont tiszta vízzel annál többször tisztálkodsz, akkor semmi különös nem lesz.

Esetleg mindig lesz melletted ülőhely a buszon, metrón, talán még az ellenőrök is elkerülnek.:D

2012. máj. 24. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mosol hajat, 2-3 hét után nagyon viszketni fog a fejed.
2012. máj. 26. 12:51
 7/7 anonim válasza:
ezen én is szoktam agyalni xD olyan szokott lenni h lustaságból 1 vagy max 2 hétig is elvok ezek nélkül :D
2015. okt. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!