Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Zinnat 500 mg hogyan hat?

Zinnat 500 mg hogyan hat?

Figyelt kérdés
Eddig négyet szedtem be egy csúnya légúti fertőzésre, de egyenlőre nem érzek semmi javulást. Elszórtan olvastam, hogy a gyógyszer "hirtelen" hoz jó nagy javulást, a negyedik nap környékén és nem fokozatosan. Valaki volt így vele?
2012. szept. 14. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csúnya légúti kórságot pár nap alatt helyrehozott, előtte hetekig kínlódtam a tünetektől, igaz antibiotikumot nem szedtem. Szerintem ha a te baktériumod érzékeny erre az antibiotikumra, akkor max. 4-5 nap alatt beállna a javulás, ha teljesen még nem is múlna el az összes tünet
2012. szept. 14. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is légúti bacira írták fel, meg végül is a doki alapos, meg hát a négy szem ugye két nap még csak.
2012. szept. 14. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Elszórtan olvastam, hogy a gyógyszer "hirtelen" hoz jó nagy javulást, a negyedik nap környékén és nem fokozatosan."

köszi, hogy ezt leírtad, épp azért kerestem, mert harmadik napja szedem és még semmi, már megijedtem, hogy nem hat... nekem felfázásra van és arra más gyógyszerek eddig gyorsabban hatottak.

2012. nov. 17. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem garatgyulladásom van..

Hétfőn este kaptam ezt a gyógyszert,már 4et bevettem és eddig nem sok javulást érzek

Mikor hatott Neked?

Már kicsit kétségbe vagyok esve,h az antibiotikum sem hat

2015. dec. 9. 17:28
 5/6 anonim válasza:
100%

az antibiotikum nem hat 1-2 nap alatt. Pont ez a lényege, végig kell szedni,nem szabad abbahagyni x db után (!!), mert akkor csak többet árt. Miután végig szedted,akkor kell, hogy javuljon az állapotod.:)

tudom, hogy kicsit késtem a válasszal, de megírtam, hátha valaki még idetéved.

2017. jan. 5. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi!

Beszedtem mindet,de sajnos nem lett jobb.

Aztán kaptam Forcid Solutabot,attól már jól lettem

2017. jan. 8. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!