Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Candida, gomba, szájpenész?

Candida, gomba, szájpenész?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátnőmnél kiderült h egy élesztőgomba fertőzést elkapott odalennt, nekem semmi tünetem nem volt a nemi szervemen pedig óvszer nélkül csináljuk. A doki azt mondta h nekem is szednem kell a gyógyszert, 2 hét a kezelési idő, kaptam krémet is. Szombaton bevettem a tablettát, azt heti 1x kell. (tényleg semmi tünetem nem volt) Majd a mai napon észrevettem hogy a 'pofazacskóm' hátsó felén a számon belül ilyen kicsit érdes a bőr meg mintha tudnám lapozni a bőrt :D Megnéztem tükörbe, vannak ilyen pattanás kinézetű cuccok rajta, abból 2 meg egy nagyobb ilyesmi. Az egyik oldalon már tegnap feltűnt, ma a másik oldalon is.. Nagyjából ugyanazon a helyen vannak. Lehet ez a tablettától, hogy a legyengített gombát kaptam meg (gondolom) és mivel nem voltam fertőzött ezért kialakult a fertőzés, csak a számba és most azt fogom leküzdeni, vagy lehet attól hogy 1 hét után alakult ki nálam?? 1 hete nem nyúltam a bnőmhöz orálisan, a gyógyszert meg szombaton vettem be. Vagy egyáltalán mi ez? Ami képet láttam a neten, annyira még nem durva csak 1 kicsit hasonlít és nem is fáj.. (még) :D

Előre is köszi a válaszokat.. Ja és napi 2x mosok fogat nem nyalok nyílvános WC deszkát stb, mondhatni tiszta a szám (nem is dohányzok)

2012. szept. 11. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A szajgomba nem pattanasszerü cucc,hanem feher lepedekes nyelv.A tablettat,kremet hasznaljatok vegig,azt hogy nem ereztel semmit,attol meg visszafertözheted a baratnödet.
2012. szept. 11. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Okés , köszi . Akkor viszont már csak az érdekelne hogy ez akkor mi? Ha nem múlik el 2 hét múlva se akkor megnézetem dokival.

Jaja igen, és elvileg a férfiaknál a gomba meg tünetmentes, az is lehet hogy tőlem kapta el..

2012. szept. 12. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy allergiás vagy a gyógyszerre. Vissza kell menni az orvoshoz, elmondani mit tapasztaltál, és akkor valószínűleg egy másik gyógyszert ír fel.
2012. szept. 22. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!