Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A gomba beköltözött a kapcsola...

A gomba beköltözött a kapcsolatunkba! Hogyan szabadulhatunk meg tőle?

Figyelt kérdés

A héten jeleztem a páromnak, hogy valami nincs rendben, hüvelygombára utaltam. Elkezdtem kezelni Canesten Kombival, ami hatásosnak mutatkozott, így nem fordultam orvoshoz. Az első tünetek jelentkezése óta nem voltunk együtt.

Mára a párom is jelezte, hogy nincs rendben valami, piros pöttyök, égő érzés a péniszén, bár sosem volt ilyennel dolgom, de gyanítom, hogy ezt is a gomba okozhatta.

Most ő is elkezdte a Canestennel kenegetni, de kérdem én, ha tünetmentessé válunk mindketten biztosak lehetünk abban, hogy megúsztuk ennyivel?

2012. szept. 2. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Elég sokáig el van tünet nélkül is. Pláne férfiaknál. Lehet nem is gomba. Sőt inkább nem az.
2012. szept. 2. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Néha kínos elmenni a dokihoz,de egyszerűbb,mint találgatni,hogy mi lehet a bajotok.
2012. szept. 2. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem elég egyértelmű volt a probléma, előfordult máskor is, amikor orvoshoz fordultam vele. Az hogy ő is ezt kapta el már csak találgatás, de nem kötelezhetem rá, hogy induljon a dokihoz.
2012. szept. 3. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
A nyáron én is összeszedtem. Valószínűleg nálam kezdődött, és orvoshoz fordultam vele. A nőgyógyász felírt tablettát (szájon át szedhetőt) és krémet is. Ezek együtt tökéletesen rendbehozták.
2012. szept. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!