Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Betegség, idegesség, vagy...

Betegség, idegesség, vagy terhes lehetek?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

augusztus 23.a óta hasmenésem van, de nem szokványos hasmenés, hanem pl. egész nap semmi bajom nincs, aztán egyik percről a másikra, mintha nagyon ideges lennék. Remegek, lever a víz, rám jön a hasmenés és most már néha még a hányinger is (de ez nem túl gyakori). Ez kb naponta 2x-3x fordul elő. Étvágyam tegnapig egyel talán nem volt.

Kicsit több mint 3 éve szedek fogamzásgátlót. A mensimhez nem tudom mérni, mert pont most volt szükség rá, hogy csúsztassam a menstruációm (2 levél, szünet nélkül). 24.én csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett..27.én jött volna meg ha nem csúsztatom.

Mi a véleményetek erről? Mi lehet a probléma?

2012. szept. 6. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem vagy idegi alapon megy a hasad,vagy elkaptál egy virust
2012. szept. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!