Most mit csináljak? Nemtudok Wc-zni.
Figyelt kérdés
4 napja eszembe jutott a férgesedés. És nem mertem kakilni, de már nem érdekel és most meg nem tudok kakilni. És felpuffadtam tegnap este. Meg mályva teát is ittam és még mindig nemtudok kakilni, pedig kell.
A férgesedéstől meg félek.
Jó, tudom hülyének néztek most, de én sajnos olyan vagyok , hogy mindig van egy fóbiám..:S
Mit tegyek hogy tudjak kakilni??
2009. júl. 28. 08:38
11/15 anonim válasza:
Activia joghurt,és az aszalt szilva nagyon jó.
De az alma épp ellenkezőleg,az megfogja a székletet.
12/15 anonim válasza:
Én is nehezen tudok menni. Mindenkinek más válik be. Nekem pl. semmilyen természetes mód nem vált be soha. Volt olyan, hogy 1 hónapig nem tudtam menni, de ez már megszűnt. Annyit tanácsolnék, hogy a hashajtóval vigyázz, nehogy rászokj, mert annak több káros mellékhatása is lehet. Én tudom, mert nekem is ez volt, mikor annyi idős voltam, mint te. Esetleg glicerines kúpot vegyél a patikában. Az olyan, hogy miután felteszed, egyből ingerelni fog, hogy WC-re menj. Nekem sokkal jobban bevált, mint bármi más. Arra sem szabad rászokni, de ha évente előfordul 3-4 alkalommal ilyen, akkor nyugodtan lehet használni. Illetve próbálj az életmódodon változtatni. Sok zöldség és gyümölcs, kevesebb hús és akkor könnyebb lesz, meglátod. Nekem már teljesen megszűnt ez a probléma, mióta életmódot váltottam.
13/15 anonim válasza:
Azonnal fogsz tudni kakilni ezt garantálom neked!!!
Keverj össze 2 deci étolajat 2 deci tejet és egy citrom levét! Ezt kicsit melegítsd meg és idd meg egy hajtásra!
Csak aztán elérj idöben a wc ig!!
14/15 anonim válasza:
ha érzel ingert próbálgasd egyél lekvárt egy kanál ecet sós meleg víz ezek beindítják
15/15 Bogzalma válasza:
Ha seggbe raknak fogsz szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!