Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most mit csináljak? Nemtudok...

Most mit csináljak? Nemtudok Wc-zni.

Figyelt kérdés

4 napja eszembe jutott a férgesedés. És nem mertem kakilni, de már nem érdekel és most meg nem tudok kakilni. És felpuffadtam tegnap este. Meg mályva teát is ittam és még mindig nemtudok kakilni, pedig kell.

A férgesedéstől meg félek.

Jó, tudom hülyének néztek most, de én sajnos olyan vagyok , hogy mindig van egy fóbiám..:S

Mit tegyek hogy tudjak kakilni??

2009. júl. 28. 08:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ő majd segít és azt is kideríti, hogy van-e férgesedésed.
2009. júl. 28. 08:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Neharagudjatok, kihagytam:

Szóval, hogy ugye már mondtam hogy félek a férgesedéstől, és az elején azért nem mertem kakilni. És ez még mindig bennem van, de most viszont erőt vettem magamon, de most meg nemtudok.

2009. júl. 28. 08:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elfogok menni. Anyunak szóljak hogy menjünk el?? (15 lány vok)
2009. júl. 28. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz is, nem kell mindig félni valamitől!

Mielőtt dokihoz mennél, egyél reggel éhgyomorra pár kanál lekvárt, lehet, ez elég.

ha úgysem, akkor vehettek hashajtót a patikában. doki csak egy hét után indokolt, anyu nem kell hozzá, nem vagy csecsemő!

2009. júl. 28. 08:57
 5/15 anonim ***** válasza:

A gyógyszertárban mindjárt féreghajtót is vehetsz, biztos ami biztos. De ha hetente eszel foghagymát, nem lesz bélférged. Egyébként részben egészséges: "hogy a szervezetbe „visszatelepített” bélférgek több betegséget, így az asztmát, az 1. típusú diabéteszt, a sclerosis multiplexet és az IBD-t is gyógyítják"

[link]

2009. júl. 28. 09:00
 6/15 A kérdező kommentje:

A pszichológus is jót tenne, szivesen elmennék , mert tényleg nagyon sokat szorongok. De nemtudom hogy anyu mit szólna hozzá??

Tegnap este mondtam anyunak hogy félek a férgesedéstől, aztmondta biztos hogy nem az a bajom. Egyébként tegnap főztem foghagymamártást azt ettem egésznap, meg foghagymát.

2009. júl. 28. 09:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul, még a sírás is rámjön, mert annyira félek hogy valami bajom van:(
2009. júl. 28. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nincs! Nekem is nehezen megy a székelés.

Én aztán ehetek lekvért éhgyomorra, vagy befőttet vagy tejes kávét, vagy összeehetem a tejet a gyümölccsel!

Sehogy nem indul meg!

Néha rám jön, hogy este vacsorára megeszek 2-3 almát. Olyankor reggelre talán-talán lesz valami.

Vagy este egy aszalt szilvát tégy egy bögre vízbe. Reggelre felpuffad a szilva. Azt edd meg. Az is hatásos.

2009. júl. 28. 10:46
 9/15 anonim ***** válasza:

ha reggel felkelsz, igyál egykis 100%OS narancslevet. azt mész is a wc-re.

vagy kezdj el enni activia joghurtot.

férges egyébként nemlesz az ember olyan könnyen, ha idegen orszégban vmi mást, mosatlant eszel, vagy itthon vmi bélférges széklettel összepiszkolt vmit. de ezekre nemtúl esély van. úgyhogy nemvagy bélférges.

2009. júl. 28. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy te pszichés okból nem tudsz kakilni.

Nyugodj meg...a férgesedés abszolút nem gyakori,biztos,hogy nem vagy férges.Egyáltalán hogy jutott ez eszedbe?

Vegyetek valami természetes hashajtót patikában,maradj otthon,és ha sikerül,akkor már csak annyi a feladat,hogy legyőzd a fóbiád.

2009. júl. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!