Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bárányhimlő esetén óvatosan...

Bárányhimlő esetén óvatosan lehet vakarózni?

Figyelt kérdés
Értem ezt úgy, hogy óvatosan ide oda simítok egy ruhadarabot a mellkasomon pl, vagy az ujjbegyeimmel/tenyeremmel simogatom azt a területet ahol viszket. Köszönöm

2012. aug. 29. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
igen,óvatosabban kell,ha tudod
2012. aug. 29. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

az ujjbegy vagy a tenyered párnásabb részeivel "dörzsöld".

Úgy is csinálhatod, hogy egy hosszúujjú pulóvert felveszel az ujját kicsit lejjeb húzod a tenyered felé és azt húzogatod a bőrödön, tudom ez hülyén hangzik, de kellemes érzés, a viszketést is enyhíted vele, és nem maradnak sebhelyek!

2012. aug. 29. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Óvatosan simogathatod, csak arra vigyázz, hogy ne sértsd fel a hólyagokat, mert különben marad egy lyuk, mint az én homlokomon :)
2012. aug. 29. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
De azert jobb ha nem vakarod,mert minel jobban vakarod annal jobban viszket,hidd el.;)
2012. aug. 29. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pl pox clin habot használsz, akkor a viszketés is elmúlik és hűsít meg fertőtlenít. és akkor nem kell vakarnod.
2012. aug. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!