Mentos kérdése:
Mit ajánlanátok nekem túlérzékeny allergiámra?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta allergiás vagyok, és nem túl érzékeny, hanem túlságonsan megszarextremme érzékeny allergiás vagyok. Alig használ valami gyógyszer vagy azok is cask rövid ideig -.-" Valami tanács ?2012. aug. 22. 17:37
1/2 anonim válasza:
Parlagfű őrleményét, naponta egy kis kanállal. Ezt úgy kell készíteni, hogy a leszedett parlagfüvet (!mosatlanul!) napon kiszárítod, majd kávédarálóban ledarálod. Ha nincs ilyened, akkor mozsárban is megtörheted, ha az sincs, kézzel lemorzsolhatod a leveleit.
2/2 Karesz6969 válasza:
Mentos!
Az egyest vedd komolyan, tényleg a parlagfű a leghatásosabb ilyenekre na meg egész sor más problémára is.
Én lassan 2 éve majd mindennap fogyasztom.
Az íze kicsit kesernyés de meg lehet szokni. Még valami: a rendszeresség, Nálad ez különösen fontos.
3 hónap elteltével megjön a "csoda" de akkor se hagyd abba.
Hidd el nem mondunk marhaságot.
FONTOS!
Össze lehet keverni a növényt...azt figyeld hogy hengeres, szőrös szára legyen és a felső 2 hajtását ill. levélelágazását szedd le. Ez tartalmazza a legtöbb hatóanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!